mr. S.R.M. (Sanne) van den Broek

s.vandenbroek@dehaas-dejong.nl | 013 536 20 88

  • Lid van de Vereniging Jonge Balie Zeeland-West-Brabant

Sanne heeft in 2018 haar master Rechtsgeleerdheid afgerond aan Tilburg University, met als accent het personen- en familierecht. Haar scriptie schreef zij over de mogelijkheden van een gezinsadvocaat binnen de echtscheidingsprocedure.

Sanne is al sinds 2014 een vast gezicht bij ons op kantoor. Zij is tijdens haar studie bij ons werkzaam geweest als juridisch secretaresse en later als juridisch medewerker. In deze periode heeft zij kennisgemaakt met de advocatuur en De Haas & De Jong Advocaten en Mediators.  

Haar eerdere werkzaamheden binnen ons kantoor en het onderzoek dat zij deed naar de gezinsadvocaat zijn haar drijfveer geweest om uiteindelijk de stap naar de advocatuur te zetten. De keuze voor De Haas & De Jong was daarin snel gemaakt: een toegankelijk, betrokken en bovendien kundig kantoor waar de advocaten streven naar een structurele oplossing.

In februari 2019 is zij beëdigd als advocaat. Zij zal op kantoor een algemene praktijk voeren met de nadruk op het personen- en familierecht.

Ik vind het belangrijk om samen met mijn cliënt te werken naar een structurele en toekomstbestendige oplossing, waarbij altijd oog wordt gehouden voor de belangen van het kind 

 

Wat zeggen onze klanten

Ik ben ontzettend goed bijgestaan door mr. S.R.M. van den broek. Mijn zaak was een chaos en zij heeft orde kunnen scheppen. Dat viel niet mee want het dossier werd met de tijd steeds ingewikkelder. Zij wist dit te filteren tot waar het nou echt om ging.  mr. S.R.M. van den Broek heeft een groot empatisch vermogen. Mijn complimenten hiervoor! Inlevingsvermogen is niet te leren en een enorme plus in dit vak. Er was altijd duidelijke uitleg. Ik zal uw  kantoor zeker aanbevelen bij de mensen om heen. Het contact met uw medewerkers is zeer prettig. Ook mr. D.P.F. Arens heeft de tijd genomen om met ons mee te kijken en advies te geven en bij te staan. Kortom, mijn complimenten vanaf het eerste contact tot de algehele afwikkeling. In het bijzonder voor mr. S.R.M. van den Broek.
Ik heb het scheidingstraject met mijn advocaat als prettig ervaren. Zij was goed te bereiken, denkt mee naar mogelijkheden en gaf daarnaast duiidelijke uitleg gedurende het verloop van mijn scheiding. Kortom, ik ben zeer tevreden over de wijze waarop de zaak met mijn advocaat is verlopen. Mijn complimenten daarvoor!

Contact

Wilhelminapark 122
5041 EH Tilburg
Let op: postbus is vervallen!

Telefoon
013 536 20 88
Fax
013 536 12 45

E-mail algemeen
info@dehaas-dejong.nl

Bezoekerslocatie Amsterdam
Achtergracht 27-C
1017 WL Amsterdam

Bezoekerslocatie Kats
Oost Zeedijk 12
4485 PM Kats

Tijd & spreekuren

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
9.00 – 13:00 en 13:30 – 17:30

Gratis vreemdelingenspreekuur:
maandag 16.00-17.30
(bellen voor afspraak)

Gratis spreekuur inkomen, arbeid, sociale zekerheid:
In verband met Covid-19 is het spreekuur tijdelijk telefonisch.
U kunt bellen en uw probleem gratis voorleggen aan een advocaat.

Informatielinks:
Klik hier

De Haas & de Jong