Vreemdelingenrecht

Vreemdelingenrecht lijkt voor veel mensen letterlijk en figuurlijk de ‘ver van mijn bed show’. Men krijgt er mee te maken omdat men zijn of haar geliefde uit het buitenland wil laten overkomen of zich wil herenigen met kinderen. Maar het kan ook zijn dat iemand een kort bezoek wil brengen aan vrienden of familie hier in Nederland. Daarnaast trekt de IND vaak verblijfsvergunningen of verblijfsrecht van een EU onderdaan in.

De regels over de afgifte van visa en verblijfsvergunningen zijn zeer moeilijk en veranderen steeds. De toelatingseisen zijn buitengewoon streng en het is vaak moeilijk in te schatten of men nu wel of niet aan alle voorwaarden voldoet.

De Haas en de Jong Advocaten en Mediators heeft specialisten in huis die elk aspect van het vreemdelingenrecht tot in de finesses beheersen. Een afspraak met een van hen voorkomt teleurstellingen of opent nieuwe deuren voor u of voor uw familie. Uiteraard zijn zij ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van het EU recht.

Om de drempel zo laag mogelijk te houden kunt u met al uw vragen terecht op ons gratis vreemdelingenspreekuur dat iedere maandag wordt gehouden van 16:00 tot 17.30 uur. U dient hiervoor wel een afspraak te maken.

Contact

Wilhelminapark 122
5041 EH Tilburg
Let op: postbus is vervallen!

Telefoon
013 536 20 88
Fax
013 536 12 45

E-mail algemeen
info@dehaas-dejong.nl

Bezoekerslocatie Amsterdam
Achtergracht 27-C
1017 WL Amsterdam

Bezoekerslocatie Kats
Oost Zeedijk 12
4485 PM Kats

Tijd & spreekuren

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
9.00 13:00 en 13:30 17:30

Gratis vreemdelingenspreekuur:
maandag 16.00-17.30
(bellen voor afspraak)

Gratis spreekuur inkomen, arbeid, sociale zekerheid:
In verband met Covid-19 is het spreekuur tijdelijk telefonisch.
U kunt bellen en uw probleem gratis voorleggen aan een advocaat.

Informatielinks:
Klik hier

De Haas & de Jong