Neem contact op met ons advocatenbureau in Tilburg

Advocatenkantoor de Haas en de Jong is gevestigd in Tilburg met een bezoekerslocatie in Amsterdam en Kats. Onze hoofdlocatie vindt u in Tilburg op onderstaand adres. Wilt u een advocaat inschakelen? Bel gerust met ons voor een afspraak in Tilburg. U kunt ons ook bereiken per e-mail of door het online contactformulier in te vullen. We komen dan zo snel mogelijk met een reactie.

Gratis spreekuur voor arbeidsrecht, sociale zekerheid en vreemdelingenrecht

Bij Advocatenkantoor de Haas en de Jong kunt u op maandagmiddag tussen 15.30 en 17.30 uur gebruik maken van het gratis spreekuur voor arbeidsrecht, sociale zekerheid en vreemdelingenrecht. U maakt hiervoor eenvoudig telefonisch een afspraak via 013 - 536 20 88.

 Stationsstraat 3-01

5038 EA Tilburg

Maandag - Donderdag 09:00 - 12:30 13:30 - 17:00

Vrijdag 09:00 - 13:00 13:30 - 17:30

* op vrijdagmiddag zijn wij alleen telefonisch bereikbaar.

Bereikbaarheid

Auto:
Als u met de auto komt kunt het beste parkeren in parkeergarage Knegtel of Spoorzone Zwijsen. Ons kantoor is op loopafstand. Als u in Parkeergarage Spoorzone Zwijsen parkeert kunt u onder het Centraal Station door lopend naar de Stationsstraat. Parkeren in de Stationsstraat is momenteel niet mogelijk in verband met werkzaamheden.

 

Openbaar Vervoer: 
de Stationsstraat ligt tegenover het Centraal Station. Hier stopt de bus. U kunt de Spoorlaan oversteken naar de Stationsstraat. Ons kantoor is gevestigd aan het begin van de Stationsstraat dicht bij het station en schuin tegenover het ING-kantoor.