Navigatie overslaan

Neem contact op met ons advocatenbureau in Tilburg

Advocatenkantoor de Haas en de Jong is gevestigd in Tilburg met een bezoekerslocatie in Amsterdam en Kats. Onze hoofdlocatie vindt u in Tilburg op onderstaand adres. Wilt u een advocaat inschakelen? Bel gerust met ons voor een afspraak in Tilburg. U kunt ons ook bereiken per e-mail of door het online contactformulier in te vullen. We komen dan zo snel mogelijk met een reactie.

Gratis spreekuur voor arbeidsrecht, sociale zekerheid en vreemdelingenrecht

Bij Advocatenkantoor de Haas en de Jong kunt u op maandagmiddag tussen 15.30 en 17.30 uur gebruik maken van het gratis spreekuur voor arbeidsrecht, sociale zekerheid en vreemdelingenrecht. U maakt hiervoor eenvoudig telefonisch een afspraak via 013 - 536 20 88.

Parkeren

Er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de buurt. Eventueel kan achter ons kantoor geparkeerd worden.

Te voet vanaf het station:
Vanuit het station neemt u de noord-uitgang. U gaat linksaf de Burgemeester Brokxlaan op. Bij de kruising met de Gasthuisring gaat u rechtsaf. Zo loopt u richting het Wilhelminapark (duur ongeveer 12-15 minuten).

Met de bus:
Lijn 5 (vanaf het station richting Noord-Stokhasselt) stopt ongeveer 100 meter vanaf ons kantoor.

Met de auto:
Vanuit ‘s-Hertogenbosch-Breda-Eindhoven komt u via de A58. Neem de afslag 11: Tilburg West/Goirle. U rijdt via de Ringbaan-West. Ná het viaduct over het spoor gaat u rechtsaf richting Wilhelminapark (Kwaadeindstraat). Het kantoor ligt aan de linkerzijde van het park. Vanuit Waalwijk gaat u op de rotonde rechtdoor. Vóór het viaduct over het spoor linksaf richting Wilhelminapark (Kwaadeindstraat). Het kantoor ligt aan de linkerzijde van het park.

 Stationsstraat 3-01

5038 EA Tilburg

Maandag - Vrijdag 09:00 - 13:00 13:30 - 17:30

We gebruiken de informatie in dit formulier om contact met u op te nemen over uw vraag. Door dit formulier te verzenden, gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens kunnen verzamelen en gebruiken voor de redenen die hierboven genoemd staan.