Onze advocaat in Tilburg helpt u met vreemdelingenrecht

Vreemdelingenrecht lijkt voor veel mensen letterlijk en figuurlijk de ‘ver van mijn bed show’. Men krijgt er mee te maken omdat men zijn of haar geliefde uit het buitenland wil laten overkomen of zich wil herenigen met kinderen. Maar het kan ook zijn dat iemand een kort bezoek wil brengen aan vrienden of familie hier in Nederland. Daarnaast trekt de IND vaak verblijfsvergunningen of verblijfsrecht van een EU onderdaan in. De regels over de afgifte van visa en verblijfsvergunningen zijn zeer moeilijk en veranderen steeds. De toelatingseisen zijn buitengewoon streng en het is vaak moeilijk in te schatten of men nu wel of niet aan alle voorwaarden voldoet. Ons kantoor in Tilburg heeft een advocaat die deskundig is op het gebied van vreemdelingenrecht.

Neem contact met ons op

Vreemdelingenspreekuur

Advocatenkantoor de Haas en de Jong heeft specialisten in huis die elk aspect van het vreemdelingenrecht tot in de finesses beheersen. Een afspraak met één van hen voorkomt teleurstellingen of opent nieuwe deuren voor u of voor uw familie. Uiteraard zijn zij ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van het EU recht.

Om de drempel zo laag mogelijk te houden kunt u met al uw vragen terecht op ons gratis vreemdelingenspreekuur in Tilburg. Dit wordt iedere maandag gehouden van 16:00 tot 17.30 uur. U dient hiervoor wel een afspraak te maken.

Advocaten die deze zaken behandelen

Onderstaande van onze advocaten zijn deskundig in vreemdelingenrecht. Klik op het profiel voor meer informatie over de betreffende advocaat.

Hans van de Wege

mr. J.W. (Hans) van de Wege

Wilt u een afspraak maken voor het vreemdelingenspreekuur? Neem dan contact op met ons secretariaat.