Advocatenkantoor de Haas en de Jong uit Tilburg maakt werk van uw arbeidsrecht

In de Nederlandse wetgeving hebben zowel werknemers als werkgevers een aantal rechten en plichten. Het kan echter voorkomen dat in uw situatie niet direct duidelijk wordt wie in zijn recht staat. Advocatenkantoor de Haas en de Jong beschikt over een advocaat arbeidsrecht in Tilburg om werkgerelateerde conflicten duurzaam en effectief op te lossen.

Neem contact met ons op

Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht is voortdurend in beweging. Flexibele arbeidsrelaties, doorbetaling van loon, verplichtingen uit de Wet Poortwachter en nog veel meer regelingen benadrukken dat er méér eisen worden gesteld aan werkgever en werknemer. Iedereen heeft er belang bij om zoveel mogelijk problemen te voorkomen. Anders kost het (veel) geld voor de werkgever of loopt de werknemer geld mis bij een noodgedwongen beëindiging. Belangrijk is dus dat dreigende problemen in een zo vroeg mogelijk stadium worden aangepakt en opgelost. Onze advocaat arbeidsrecht in Tilburg kan u helpen.

De regelgeving is ingewikkeld en verandert voortdurend. Snelle, goede en betaalbare advisering is dus van groot belang.

Ons kantoor in Tilburg wil werknemers en werkgevers die problemen zien ontstaan op het gebied van samenwerking, overplaatsing, (door)betaling van loon en of vakantiedagen, ziekte en re-integratie, vaststelling van werktijden, niet verlengen van arbeidscontracten of beëindiging van de arbeidsovereenkomst, ontslagaanzegging, een vaststellingsovereenkomst en transitievergoedingen, snel en betaalbaar adviseren en bijstaan.

Advocaten die deze zaken behandelen

Onderstaande van onze advocaten zijn deskundig in arbeidsrecht. Klik op het profiel voor meer informatie over de betreffende advocaat.

Hans van de Wege

mr. J.W. (Hans) van de Wege

Heeft u te maken met een conflict over arbeidsrecht? Neem dan contact op met onze advocaten voor een deskundig advies.