Alex Smeekes is de advocaat die u helpt in Tilburg

mr. A. (Alex) Smeekes  a.smeekes@dehaas-dejong.nl |  013 - 536 20 88

*Lid van de Vereniging voor aansprakelijkheids- en schadevergoedingsrecht (VASR)
* Aspirant-lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA)

 

Rechtsgebieden: letselschaderecht.

Neem contact met ons op

Alex Smeekes

Tijdens zijn studie is Alex werkzaam geweest bij de Rechtswinkel te Tilburg. Alex is afgestudeerd in Tilburg in zowel privaatrecht als procesrecht. Op 21 augustus 2001 is Alex beëdigd als advocaat. Alex is als advocaat verbonden aan Advocatenkantoor de Haas en de Jong sinds 2016.

Belangen behartigen

Iedereen heeft met het recht te maken. Bewust of onbewust. Bij de behartiging van uw belangen beperkt Alex zich niet alleen tot de strikt juridische kant van de zaak, maar heeft hij ook oog voor uw persoonlijke en commerciële belangen. Met gedegen kennis en gevoel voor maatschappelijke verhoudingen werkt Alex als advocaat met u naar een zo goed mogelijk resultaat.

Alex Smeekes

Alex Smeekes

Advocate
Advocatenkantoor de Haas en de Jong
Letselschaderecht
Rechtsgebieden: Letselschaderecht
013 - 536 20 88
a.smeekes@dehaas-dejong.nl

Rechtsgebieden

Alex Smeekes heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:


Letselschaderecht


Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Collaborative divorce

Letselschaderecht

Internationaal privaatrecht

Erfrecht

Mediation

Huurrecht

Jeugdbeschermingsrecht

Civiel recht/incasso

Civiel recht

Alex heeft een ruime ervaring op het gebied van het civiel recht en het procesrecht. Zijn werkzaamheden bestrijken een breed spectrum van het civiel recht met nadruk op het aansprakelijkheidsrecht en contractenrecht. De laatste jaren heeft Alex zich op het gebied van het aansprakelijkheidsrecht meer in het bijzonder toegelegd op letselschaderecht en personenschade. Alex behandelt zaken zoals werkgeversaansprakelijkheid na een arbeidsongeval. Personenschade door een (verkeers)ongeval of bijvoorbeeld door een beroepsziekte of een medische misser.

Zowel particulieren als ondernemingen kunnen gebruik maken van zijn diensten als advocaat in Tilburg.