Advocatenkantoor de Haas en de Jong in Tilburg is uw hulp bij letselschade

Letselschade is vaak erg overweldigend voor het slachtoffer; behalve uw eigen herstel moet u zich ook bezighouden met de afwikkeling van een letselschadezaak. Dan is het fijn om hier een goede ondersteuning bij te hebben. Onze advocaten zijn deskundig in hulp bij letselschade en weten wat uw rechten zijn bij een eventuele schadevergoeding. Dit geeft rust en vertrouwen zodat u energie overhoudt voor uw eigen herstel. Advocatenkantoor de Haas en de Jong heeft een kantoor in Tilburg waar we ons onder andere verdiepen in hulp bij letselschade.

Neem contact met ons op

Hulp bij letselschade

Een ongeluk zit in een klein hoekje, zowel op straat, op het werk als thuis. Het komt steeds onverwacht. Vaak vallen de gevolgen mee, maar de schade kan ook zeer groot zijn. U krijgt te maken met allerlei extra kosten (huishoudelijke hulp, extra voorzieningen, medische kosten die de zorgverzekeraar niet betaalt), maar vaak heeft een ongeval ook invloed op het inkomen door “verlies van arbeidsvermogen.” Hiervoor kunt u in aanmerking komen voor een schadevergoeding.

Ieder draagt zijn eigen schade. Dat is een stelregel van het Nederlandse recht die nog altijd geldt. Let wel: de algemene regel. Een belangrijke uitzondering geldt echter als iemand anders die schade door onzorgvuldig handelen (een onrechtmatige daad) heeft veroorzaakt. Dan zal die ander in beginsel alle schade van het slachtoffer moeten vergoeden. In de praktijk heeft het slachtoffer dan vaak te maken met de verzekeringsmaatschappij van de veroorzaker. Een advocaat van ons kantoor in Tilburg kan uw hulp zijn bij letselschade en de communicatie met verzekeringsmaatschappijen.

Schadevergoeding

Wanneer een aansprakelijke tegenpartij uw schade moet vergoeden, vallen daar ook de advocaatkosten onder. In veel gevallen is de rechtsbijstand in letselschadezaken dus geheel kosteloos.

Advocaten die deze zaken behandelen

Onderstaande van onze advocaten zijn deskundig in letselschaderecht. Klik op het profiel voor meer informatie over de betreffende advocaat.

Alex Smeekes

mr. A. (Alex) Smeekes

Heeft u vragen over letselschaderecht? Neem dan gerust contact op met ons kantoor in Tilburg.